Tolstrup Forsamlingshus

Stor P-plads

ADRESSEN ER : VALLEBOVEJ 4. 4735 MERN

Tolstrup forsamlingshus er et hyggeligt forsamlingshus bygget i 1889. Salen er på ca 100 kvm og godkendt til 70 personer. I forbindelse med salen er 2 sammenhængende stuer samt anretter køkken. Service, borde og stole til 70 personer medfølger i prisen. Tolstrup forsamlingshus udlejes i 2016 for 3200,00 incl moms og forbrug pr døgn . Huset skal afleveres rengjort og iøvrigt i samme stand som overtaget. Lejen indbetales senest 30 dage før lejemål påbegyndes til bankkonto 5041 6256258. For ledige dage og Booking kan klikkes på nedenstående Book Her link.  Der kan også bookes ved at sende mail til sinejohansen@hotmail.com eller ringe på 28100280 / 28100270 til Sine eller Torsten Christiansen.

Book Her

Tolstruphus

Plads til 70 personer i salen

Stor græsplæne med plads til leg

Stor græsplæne med plads til leg

 

Husk når du er lejer af forsamlingshuset har du ansvaret for huset. Det er et gammelt hus der er lagt mange timer i at renovere. Så pas på det. Bliver noget beskadiget er det typisk din ansvarsforsikring der dækker. Er der tale om småting som glas m.m. afregnes dette ved afslutning af lejemål

Husk når du er lejer af forsamlingshuset har du ansvaret for huset. Det er et gammelt hus der er lagt mange timer i at renovere. Så pas på det. Bliver noget beskadiget er det typisk din ansvarsforsikring der dækker. Er der tale om småting som glas m.m. afregnes dette ved afslutning af lejemål.